FR

Gyproc® Systeemgarantie,
de unieke garantie op de prestaties van Gyproc-systemen.


De Gyproc® Systeemgarantie is een unieke garantie die u de zekerheid biedt dat het gekozen Gyproc® systeem de gegeven prestaties zoals beschreven in onze documentatie en rapporten behaalt. Zowel nu als in de toekomst! De garantie waarborgt de blijvende betrouwbaarheid van onze systeemprestaties.Wanneer geldt de Gyproc® Systeemgarantie?

  • Het gekozen systeem bestaat uitsluitend uit onderdelen van het merk Gyproc® (d.w.z. platen, profielen, bevestigingsmiddelen, pleisters, voorstrijkmiddelen, voegproducten en voegband) en/of door Gyproc® voorgeschreven onderdelen. Dit omdat wij niet kunnen garanderen dat onderdelen van andere fabrikanten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.
  • Het systeem moet opgebouwd zijn overeenkomstig de montagerichtlijnen en constructiedetails van Gyproc® en het desbetreffende brand- of akoestische rapport.

Kies het juiste Gyproc® systeem

Gyproc® helpt u graag bij het kiezen van het juiste systeem. Gebruik hiervoor de Gyproc®Systeem Selector.
Deze online adviestool geeft onmiddellijk een overzicht van mogelijke systemen op basis van de gewenste prestaties, zoals brandweerstand, luchtgeluidsisolatie, vochtbestendigheid, stootvastheid…

Terug