FR
Ik ga een kamer volledig afwerken met Gyproc platen. Hoe ga ik tewerk : plaats ik eerst het plafond en werk ik daarna de muren af, of andersom ?

1 januari 1970

Ik ga op de muren in mijn garage Gyproc-platen kleven met L-Gips. Kan U mij vertellen hoe de dagkanten van de ramen afgewerkt moeten worden ?

1 januari 1970

Welke schroeven dien je te gebruiken om Gyproc platen te schroeven?

1 januari 1970

Kan ik Gyproc-platen rechtstreeks op de daksparren (houten balken) bevestigen die het dakgebinte vormen?

1 januari 1970

Ik zou graag de muren bekleden met gyproc maar ik ben ook van plan om laminaat parket te leggen. Op hoeveel cm blijf ik dan best van de grond ? De bestaande vloer is een tegelvloer waarop laminaat zal geplaatst worden.

1 januari 1970

Ik heb vernomen dat je tussen de platen aan de ABA-langskanten een lichte opening moet laten wanneer je ze op de onderstructuur bevestigt. Klopt dit ?

1 januari 1970

Ik ben begonnen met de inrichting van mijn zolder. Vermits ik van nul moet beginnen stel ik me de vraag wat de juiste, beste en meest praktische methode is om te starten. Eerst chape leggen en dan de scheidingswanden en muurbekledingen in Gyproc aanbrengen of net andersom. Er moet op sommige plaatsen elektriciteit aangebracht worden in de Gyproc wand.

1 januari 1970

Hoe moeten de MSH50 profielen bevestigd worden op de ondergrond (beton of chape) ? Moeten hiervoor speciale schroeven gebruikt worden ?

1 januari 1970

Hoe kan ik plinten bevestigen aan Gyproc plaat ?

1 januari 1970

Hoe moet ik in een constructie Gyproc aan een ander materiaal verbinden ?

1 januari 1970

Waar en wanneer wordt een dampscherm aangebracht ?

1 januari 1970

Ik heb een oud huis gekocht dat ik wil renoveren met Gyproc platen; in mijn living wil ik een houtkachel plaatsen - kan ik Gyproc plaat rond de rookafvoerpijp van de kachel plaatsen ?

1 januari 1970

In het Doe-Boek op blz 15 spreekt U van teksschroeven om profielen aan elkaar vast te maken? Wat is een teksschroef en waar kan ik ze krijgen ?

1 januari 1970

Hoe moet ik Gyproc platen aan een schoorsteen bevestigen ?

1 januari 1970

Terug