FR

Een schilderij, een boekentafel of zelfs een wastafel of toilet kunnen probleemloos aan een Gyproc wand bevestigd worden, mits de juiste werkwijze gevolgd wordt.

Met de Gyproc plafondplug kunnen aan plafonds met een 12,5 mm dikke Gyproc-beplating, voorwerpen opgehangen worden tot 10 kg.

Voor lichte, vlakke voorwerpen tot 20 kg die aan de wand bevestigd worden, vind je in het Gyproc assortiment de Gyproc-schroefpluggen.

Middelzware voorwerpen kunnen met behulp van metalen Gyproc wandpluggen bevestigd worden; per plug kan een gewicht tot 30 kg bevestigd worden bij een enkele wandbeplating met Gyproc platen van 12,5 mm, afhankelijk van de vorm van het te bevestigen voorwerp. Bij een dubbele beplating gaat dit zelfs tot 50 kg per plug.

Wanden bekleed met Habito®-platen geven je alle flexibiliteit om nieuwe ruimtes in te richten of te verbouwen of zelfs je hele huis onder handen te nemen. Het bevestigen van gordijnroedes, flatscreens, wandrekken, kastjes, schilderijen, ... wordt echt kinderspel.

De nieuwe gepatenteerde technologie, gebruikt bij de ontwikkeling van de Gyproc Habito®-platen, maakt het mogelijk om zelfs voorwerpen tot 15 kg per ophangpunt op een heel eenvoudige manier op te hangen door simpelweg een spaanplaatschroef met een diameter van 5 mm te gebruiken, zonder plug.


De tabel geeft een meer gedetailleerd overzicht van de mogelijke belasting afhankelijk van de Gyproc plaatdikte en het gebruikte type plug.

  

Terug